Opći uvjeti prodaje i uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja i Opći uvjeti prodaje stranica Accasteo.hr koje objavljuje tvrtka Seaman

Domena primjene

Tvrtka Seaman distribuira široj javnosti i nautičarima putem svoje web stranice Accasteo.hr rezervne dijelove, opremu, nove prilagodljive ili originalne proizvođačke proizvode za vanbrodske i unutarbrodske motore, u skladu sa specifikacijama proizvođača.

Ovi opći uvjeti prodaje i korištenja uređuju online prodaju i pregledavanje sadržaja na web stranici Accasteo.hr. Svaki korisnik interneta može pročitati opće uvjete prodaje i korištenja na Accasteo.hr (u daljnjem tekstu “Site” ili “Accasteo”). Ovi opći uvjeti prodaje i korištenja primjenjuju se isključivo između tvrtke Seaman (u daljnjem tekstu "mi", ili "tvrtka Seaman") i bilo koje osobe koja posjećuje ili kupuje (u daljnjem tekstu "vi" ili "kupac") putem naše web stranice Accasteo. com

Svaka narudžba na našim stranicama podrazumijeva potpuno razumijevanje i potpuno prihvaćanje ovih općih uvjeta prodaje. Accasteo.hr zadržava pravo izmjene svojih općih uvjeta prodaje i korištenja u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Promjene općih uvjeta prodaje i korištenja, posebno radi poboljšanja usluga ili usklađivanja s novim važećim propisima, stupaju na snagu objavom na web stranici Accasteo.hr.

Opis Accasteo usluga

Stranica nudi Korisniku sljedeće usluge (zajedno "Usluge"):


- Podnesite zahtjeve za kupnju u skladu s postupcima predviđenim ovim općim uvjetima prodaje i korištenja
- Iskoristite pomoć i kontakt putem e-pošte i telefona s Accasteo korisničkom službom,
- Iskoristite savjete i upute kako biste korisnicima omogućili održavanje i popravak svojih motora,
- Čitajte novosti vezane uz Accasteo i nautički svijet općenito putem web stranice Accasteo.hr i Accasteo bloga,

- Objavljivanje obavijesti nakon narudžbe postavljene na Stranici,
- Izravan pristup stranici računa društvenih mreža Accasteo pomoću ikona Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn.

Gore navedeni popis nije konačan i Seaman ga može ažurirati ovisno o Uslugama koje se nude na Stranici. Seaman ima mogućnost dodavanja, obustave ili brisanja Usluga, bez prethodnog pristanka Korisnika.

Uvjeti pristupa i korištenja Usluga

Stranica je dostupna besplatno svakom korisniku s pristupom internetu. Sva oprema (računalni hardver, softver, telefoni itd.) i telekomunikacijski troškovi (troškovi pristupa Internetu, telefonski troškovi itd.) za omogućavanje pristupa i korištenja Usluga Korisniku su na njegov vlastiti trošak.

Korištenje usluga rezervirano je za osobe s potpunom poslovnom sposobnošću za pretplatu na obveze na stranici. Korisnik potvrđuje da su posebni uvjeti za korištenje, posebno promocije, sudjelovanja u igri i natjecanju, izravno navedeni u komercijalnim ponudama Accasteo.hr i potvrđuje da ih je pročitao prije bilo kakve uporabe.

Pravila knjiženja

Korisnik je suglasan da neće podnijeti nikakvu publikaciju na Stranici i Uslugama (recenzije korisnika, forum, vodiči, Accasteo profesionalna stranica na web stranici treće strane, Accasteo kontakt) koja uključuje sadržaj koji (neiscrpan popis):

- nezakonito je: sadrži nepristojne, uvredljive, diskriminirajuće primjedbe itd.,
- je nerazumljiv: nasumični znakovi, pogrešno napisan, nečitljiv, itd.
- prikazuje citate naziva ili naziva domena konkurentskih tvrtki,
- daje bilješku koja nije u skladu s komentarom,
- smatra se klevetničkim,
- odnosi se na proizvod/uslugu koji nije kupljen na stranici,
- odnosi se na savjete ili dijagnoze koje se obično odnose na stručnu konzultaciju (razlozi sigurnosti robe i ljudi),
- ima za cilj ocrnjivanje proizvoda, stranice ili tvrtke treće strane,
- nije povezano s kupljenim proizvodom ili zabilježenim iskustvom potrošača,
- ima za cilj komercijalnu agitaciju (prodaja, oglašavanje, itd.)
- potiče kupnju od konkurenta Accastea,
- sadrži konkretne elemente sukoba interesa,
- sadrži spam, spominje stranice trećih strana (url adresa) za Accasteo, fotografije, slike,
- uključuje poziv na pravni postupak

Seaman zadržava pravo ukloniti bilo koji sadržaj koji krši ove Opće uvjete prodaje i korištenja, posebno definirane u pravilima objavljivanja ili koji nije u skladu s regulatornim i zakonskim obvezama na snazi.


Accasteo korisnički račun

Za bilo kakvu registraciju na usluge Stranice, Korisnik mora, uz neke iznimke, imati Accasteo račun i autentificirati se izravno na Stranici koristeći svoje korisničko ime i lozinku. Ako Korisnik nema Accasteo račun, tada mora kreirati račun na Stranici. Odjeljku "Vaš račun" možete pristupiti izravno s trake izbornika početne stranice klikom na prostor "Vaš račun".

Podaci potrebni za kreiranje računa su: važeća adresa e-pošte i lozinka koja zadovoljava razinu sigurnosti koju zahtijeva Accasteo. Prilikom prvog korištenja od Korisnika će se tražiti i drugi podaci: prezime, ime, broj telefona, poštanska adresa i važeća e-mail adresa koja naknadno odgovara identifikatoru Korisnika.

Prilikom svake nove posjete, ako se Korisnik želi pretplatiti na gore navedene usluge, izvršiti narudžbu ili pogledati svoj "Moj korisnički račun", Korisnik se mora najprije identificirati koristeći svoje isključivo osobne i povjerljive podatke koje sam odabere.

Korisnik je dužan čuvati povjerljivost svojih identifikatora. U slučaju gubitka, zaborava ili zlouporabe svojih identifikatora od strane treće strane, Korisnik mora odmah obavijestiti Accasteo kontaktiranjem Accasteo Službe za korisnike.*

Cijena

Cijene navedene na stranicama službene su javne cijene tvrtke Seaman i vrijede u trenutku narudžbe. Naznačeni su i fakturirani su u eurima, uključujući sve francuske poreze, isključujući troškove dostave i mogu se mijenjati bez prethodne najave. Autentične cijene su one navedene na web stranici na dan evidentiranja narudžbe i mogu se razlikovati od cijena navedenih na drugim elektroničkim medijima iu našem papirnatom katalogu.

Od kupca se traži sudjelovanje u troškovima dostave, čiji iznos varira ovisno o odabranom prijevozniku, težini i vrsti dijela koji naručitelj naruči. Iznos troškova dostave naveden je na sažetku prije plaćanja narudžbe.

Plaćanje narudžbi

Prihvaćamo online plaćanja kreditnom karticom Visa, MasterCard, drugim kreditnim karticama, transfere i čekove. Bankovni ili poštanski čekovi također se prihvaćaju, ali samo ako imaju poslovni nastan u Francuskoj i dolaze iz banke koja ima predstavništvo na francuskom tlu. Plaćanja kreditnom karticom vrše se na sigurnim PayPlug poslužiteljima, koji osiguravaju potpunu sigurnost i povjerljivost.

Zaduženje se vrši nakon potvrde plaćanja koja pokreće pripremu narudžbe od strane usluga Accasteo.hr

Svaka narudžba na stranici Accasteo.hr obvezuje kupca na plaćanje pune cijene.

Kupnje izvršene na stranici podliježu klauzuli o zadržavanju vlasništva. Oni ostaju u vlasništvu Seamana do pune isplate cijene narudžbe. Tvrtka Seaman zadržava pravo potraživanja prodanih, a nenaplaćenih proizvoda. Kao takav, u slučaju potraživanja, Kupac se obvezuje do pune isplate da neće mijenjati, ugrađivati, preprodavati ili zalagati prodane proizvode.

Accasteo.hr ima pravo odbiti isporuku ili ispoštovati narudžbu čim se posumnja na prijevaru u vezi s načinom plaćanja ili ostane neplaćeni kupac u vezi s prethodnom narudžbom.

Naplata

U cilju smanjenja utjecaja na okoliš, kupnjom na našim stranicama Kupac se obvezuje na isporuku računa isključivo u elektroničkom obliku. Račun ostaje dostupan na osobnom računu Kupca minimalno 1 godinu. Kupac u svakom trenutku može pristupiti i isprintati ga ako želi.

Promocije trgovine

Osim ako nije drugačije navedeno, promocije prikazane na stranici vrijede za profesionalce i pojedince, primjenjive na sve narudžbe registrirane i plaćene tijekom razdoblja valjanosti promocije naznačene na stranici.
Kao dio promotivnih akcija, Accasteo može u bilo kojem trenutku ponuditi promotivne kodove. Imaju datum isteka, nisu kumulativni, prenosivi i ne mogu se zamijeniti ili kupiti od Accastea.

Promotivni kodovi vrijede samo tijekom navedenog razdoblja i mogu se iskoristiti samo jednom u okviru jedne narudžbe. Za svaki kupon s popustom može se odrediti minimalni i/ili maksimalni iznos kupnje.

Da bi mogao koristiti promotivni kod, korisnik se mora povezati sa svojim Accasteo korisničkim računom i mora unijeti svoj promotivni kod prilikom provjere košarice. Promotivni kodovi nisu primjenjivi na već potvrđene narudžbe. Osim ako nije drugačije navedeno, Korisnik koji je primio promotivni kod jedini će imati koristi od njega.

U slučaju lažnog korištenja, prodaje, gubitka, krivotvorenja, tehničkih grešaka izvan kontrole tvrtke Seaman, a koje utječu na rad, vidljivost promotivnog koda, tvrtka Seaman zadržava pravo izmjene, obustave ili otkazivanja. Tvrtka Seaman neće izvršiti povrat sredstava niti novo izdavanje promotivnog koda u korist Korisnika.

Korisnik potvrđuje i slaže se da je prije bilo kakvog korištenja pročitao posebne dodatne uvjete vezane uz korištenje promocije (ponude, promotivni kodovi i sl.) koji se tiču ​​trajanja korištenja, snižene cijene i sl. koji će biti izravno navedeni u komercijalnim ponudama poslanim Korisnicima i/ili objavljenim na Stranici.

Kao dio komercijalnih promocija prikazanih na stranici Accasteo.hr, prihvaćate činjenicu da svaka narudžba registrirana tijekom razdoblja promocije, a za koju uplata nije stigla do nas tijekom razdoblja valjanosti promocije (prije zadnjeg dana promocije promocija u 12:00 - GMT+2), bit će automatski otkazana.

Ako je plaćanje bankovnim prijenosom ili čekom primljeno nakon završetka promotivnog razdoblja, vaš će vam ček ili povrat sredstava bankovnim prijenosom biti vraćen u roku od 30 dana od datuma primitka u našim uredima. Za to ćete nam morati poslati RIB za tu svrhu na prethodni zahtjev našeg prodajnog tima putem e-pošte.

Dostava

Isporučujemo vaše dijelove i artikle uz plaćanje. Nakon primitka i prihvaćanja vaše uplate, primit ćete e-poruku s potvrdom o primitku uplate, a zatim ćemo vam poslati podatke za praćenje vašeg paketa čim bude isporučen našem prijevozniku.

Naručeni proizvodi dostavljaju se na adresu dostave koju ste naveli prilikom naručivanja ili na mjesto preuzimanja. Kupac mora osigurati da je navedena adresa točna i potpuna. Pogreška adrese može se pripisati kupcu, a Accasteo.hr odbija svaku odgovornost za dostavu.

Od dostave paketa do prijevoznika, ovisno o proizvodima, Kupac ima mogućnost pratiti razvoj vremena isporuke, putem svog računa ili putem web stranice prijevoznika. Međutim, ako Kupac primijeti nepravilnost u isporuci (kašnjenje, promjena mjesta preuzimanja, gubitak praćenja itd.), Služba za korisnike stoji mu na raspolaganju da identificira problem na koji se pojavio i ponudi mu rješenje.

Veliku pozornost pridajemo zaštiti i pakiranju dijelova koje šaljemo. Međutim, po primitku vaše narudžbe vaša je odgovornost prijaviti sva vidljiva oštećenja paketa koja su nastala tijekom transporta. Ako je pakiranje paketa i/ili njegov sadržaj oštećen, na dostavnici navedite svoje zamjerke, navodeći problem i ovisno o ozbiljnosti kvara, odbijte paket. Ova će rezerva biti neophodna kako biste mogli podnijeti zahtjev prijevozniku. U slučaju oštećenja paketa, molimo Vas da prije otvaranja i prilikom otvaranja paket fotografirate i pošaljete nam na e-mail kako bismo preuzeli Vašu reklamaciju. Ako vam dostavljač ili osoblje zaduženo za relejnu dostavu ne omogući provjeru sadržaja, imate mogućnost obavijestiti prijevoznika o svojim rezervacijama u roku od deset dana, po mogućnosti preporučenim pismom s povratnicom (čl. L. 224-65 Zakona o potrošačima).

Nakon tog razdoblja isporuka će se smatrati dovršenom, a isporučeni proizvodi bez ikakvih očitih nedostataka. Shodno tome, Accasteo.hr više neće prihvaćati nikakve zahtjeve za štetu, proizvod koji nedostaje, oštećeni paket, slomljene dijelove nakon primitka.

Pravo na povlačenje i povrat

Na vama je da to saznate PRIJE naručivanja, a ako ste u nedoumici potražite pomoć kompetentnog stručnjaka (vašeg mehaničara). Seaman se ne može smatrati odgovornim za kompatibilnost naručenih dijelova s ​​vašim motorom ili plovilom.

Na našim stranicama postavljamo fotografije najbolje moguće kvalitete, kao i maksimum detalja koji posjedujemo kako bismo Vam omogućili da budete sigurni da je dio prilagođen Vašem motoru. Naručujući dio na našim stranicama, stoga ste isključivo vi odgovorni za svoju kupnju, a samim time i pristajete da vas se smatra kompetentnim prilikom kupnje. U protivnom, nemojte sami naručivati ​​i potražite pomoć od nekoga tko je kompetentan za to pitanje.

Izvorni proizvođački dijelovi (proizvedeni od strane proizvođača ili njegovih podizvođača) imaju jasan vizualni prikaz uključujući logotip proizvođača koji pokazuje da se radi o originalnom dijelu. Ako ovaj vizualni prikaz nije prisutan na listu proizvoda ili njegovim fotografijama, to de facto implicira da je dio prilagodljiv (ili generički) dio. Na posjetitelju ili kupcu je da prije narudžbe kontaktira tvrtku Seaman kako bi se uvjerio da je dio predstavljen na stranici originalni dio proizvođača ili prilagodljiv (ili generički) dio.

U skladu sa zakonodavstvom na snazi ​​na dan kreiranja narudžbe, Kupac potvrđuje i prihvaća da se pravo na povlačenje mora izvršiti u roku od 14 čistih dana od isporuke usluga/proizvoda predviđenih za prodaju na daljinu. Na kupcu je da s najvećom pažnjom pakira i zaštiti vraćene artikle. Nikakav zahtjev za knjižno odobrenje ili povrat novca neće biti prihvaćen u slučaju da nam se artikal vrati oštećen, slomljen, čija je boja promijenjena ili oštećena nakon pogreške u narudžbi ili kvara povezanog sa sklapanjem. Kupac mora kontaktirati našu tvrtku putem e-pošte kako bi dobio odredbe i uvjete za vraćanje dotičnog dijela prije nego što vrati dio. Pravo na odustanak potrebno je ostvariti korištenjem obrasca dostupnog putem ove poveznice i vraćanjem obrasca poštom na adresu navedenu na obrascu.

Uvjeti povrata i rezervacije:

MEHANIČKI DIJELOVI BEZ STRUJE
- Ne prihvaćamo povrate od trenutka kada je dio sastavljen i korišten te pokazuje znakove istrošenosti ili je oštećen zbog nedostatka mjera opreza pri sastavljanju (osim ako to nije dogovoreno e-poštom s našeg mjesta).

MEHANIČKI DIJELOVI SA ELEKTRIKOM
- Zadržavamo pravo ne prihvatiti zahtjev za povrat dijelova u kojima tijekom rada teče struja (CDI, zavojnice itd.). Svaki električni dio mora biti predmet prethodnog dogovora putem e-pošte s nama prije povrata.

U slučaju da je dio primljen u povratu oštećen ili neuobičajeno istrošen, zbog nedostatka zaštite tijekom povrata ili zbog nestručnog rukovanja tijekom sastavljanja, a u okviru prethodnog dogovora da od nas dobijete odobrenje ili djelomičnu izvanrednu naknadu, povratni iznos varirat će ovisno o stanju primljenog dijela nakon provjere našeg tehničkog tima. Knjižna opomena ili djelomična izvanredna nadoknada ne smije biti manja od 5% niti veća od 50% ukupne vrijednosti novog dijela za prodaju na datum registracije plaćanja za predmetnu narudžbu.

Troškove povratnog prijevoza snosi kupac, osim u slučaju da je kupac primio dio koji nije naručen (fotografije na stranici su autentične).

Kreditna opomena ili zahtjev za povrat može biti odbijen u sljedećim slučajevima:

- Proizvod vraćen u stanju koje više ne dopušta stavljanje u promet ili nekompletan
- Proizvod vraćen neodgovarajući, s tragovima montaže i oštećen
- Proizvod vraćen bez oznake proizvoda
- Zahtjev za povlačenje podnesen nakon isteka roka za povlačenje
- Jamstvo odbijeno

U svakom slučaju, proizvodi se moraju vratiti u izvornom stanju, bez ikakvih tragova sastavljanja ili istrošenosti. Svaki proizvod koji nije u stanju identičnom onom u kojem je isporučen, a posebno je nekompletan, oštećen, oštećen ili rabljen neće biti nadoknađen.

Jamstva

Kupac (ili kupac) je isključivo odgovoran za preporuke i propise proizvođača o kompatibilnosti proizvoda i njegovoj uporabi. U okviru zakonskog jamstva tvrtka Seaman se obvezuje o svom trošku zamijeniti neispravan artikl novim zamjenskim artiklom. U slučaju nedostupnosti zamjenskog artikla, tvrtka Seaman se obvezuje kupcu nadoknaditi iznos novog artikla po cijeni koja je važeća u katalogu na dan plaćanja narudžbe na web stranici Accasteo.hr.

Potrošač ima rok od dvije godine od isporuke robe za ostvarivanje primjene zakonskog jamstva sukladnosti u slučaju pojave nesukladnosti. U tom razdoblju potrošač je dužan samo utvrditi postojanje nesukladnosti, a ne i datum njenog nastanka.

Kada ugovor o prodaji robe predviđa kontinuiranu isporuku digitalnog sadržaja ili digitalne usluge u razdoblju dužem od dvije godine, zakonsko jamstvo primjenjivo je na taj digitalni sadržaj ili ovu digitalnu uslugu tijekom očekivanog razdoblja isporuke. Tijekom tog razdoblja potrošač je dužan samo utvrditi postojanje nesukladnosti koja utječe na digitalni sadržaj ili digitalnu uslugu, a ne i datum pojavljivanja potonje.

Pravno jamstvo sukladnosti podrazumijeva obvezu stručnjaka, gdje je primjenjivo, da osigura sva ažuriranja potrebna za održavanje sukladnosti robe.

Zakonsko jamstvo sukladnosti potrošaču daje pravo na popravak ili zamjenu robe u roku od trideset dana od njegovog zahtjeva, besplatno i bez većih neugodnosti za njega.

Ako je roba popravljena u okviru zakonskog jamstva o sukladnosti, potrošač ima koristi od šestomjesečnog produljenja početnog jamstva.

Ako potrošač zahtijeva popravak robe, a prodavatelj naloži zamjenu, zakonsko jamstvo sukladnosti se obnavlja za razdoblje od dvije godine od dana zamjene robe.

Potrošač može ostvariti smanjenje kupoprodajne cijene zadržavanjem robe ili raskinuti ugovor uz nadoknadu cjelokupnog iznosa uz povrat robe, ako:

1- Stručnjak odbija popraviti ili zamijeniti robu;

2- Popravak ili zamjena robe se dešava nakon perioda od trideset dana;

3- Popravak ili zamjena robe uzrokuje velike neugodnosti za potrošača, posebno kada potrošač definitivno snosi troškove vraćanja ili uklanjanja nesukladne robe, ili ako snosi troškove instaliranja popravljene robe ili zamjena;

4- Nesukladnost nekretnine i dalje postoji usprkos pokušaju prodavatelja da je dovede u sukladnost koji je ostao neuspješan.

Potrošač također ima pravo na smanjenje cijene robe ili rješavanje ugovora kada je nesukladnost toliko ozbiljna da opravdava smanjenje cijene ili trenutačno rješavanje ugovora. Potrošač tada nije dužan zahtijevati popravak ili zamjenu robe unaprijed.

Potrošač nema pravo odustati od prodaje ako je nesukladnost manja.

Svako razdoblje imobilizacije imovine s ciljem njezina popravka ili zamjene obustavlja jamstvo koje je preostalo vrijediti do isporuke obnovljene imovine.

Gore navedena prava proizlaze iz primjene članaka L. 217-1 do L. 217-32 Zakona o zaštiti potrošača.

Prodavatelj koji u lošoj vjeri ometa provedbu zakonskog jamstva o sukladnosti snosi građansku kaznu u maksimalnom iznosu od 300.000 eura, koja se može povećati do 10% prosječnog godišnjeg prometa (članak L. 241-5 potrošača kodirati).

Potrošač također ima koristi od zakonskog jamstva protiv skrivenih nedostataka u skladu s člancima 1641. do 1649. Građanskog zakonika, u razdoblju od dvije godine od otkrivanja nedostatka. Ovo jamstvo daje pravo na smanjenje cijene ako se nekretnina zadrži ili na puni povrat novca nakon povrata imovine.

Ograničenje odgovornosti

Seaman se ne može smatrati odgovornim za bilo kakav incident ili nesreću koja proizlazi iz uporabe proizvoda koji se prodaju kupcu ili njegovom korisniku. Nikakva šteta se stoga ne može izravno ili neizravno pripisati tvrtki Seaman, posebice troškovi prijevoza, demontaže i ponovne montaže. Svaki popravak i/ili tegljenje ostaje odgovornost kupca, koji ne može potraživati ​​nikakvu naknadu u slučaju oštećenja ili imobilizacije plovila nakon sastavljanja ili korištenja neispravnog dijela.

Jamčiti
Kvarovi i kvarovi uzrokovani prirodnim trošenjem i habanjem dijela ili vanjskim događajem kao što je pogrešna uporaba, nepridržavanje uputa za uporabu, tehnička intervencija od strane kupca ili treće strane bez prethodnog dogovora s tehničkoj službi prodavatelja te djelomičnu ili potpunu demontažu proizvoda.

Posebna jamstva i izuzeća


Ovdje su definirani posebni uvjeti jamstva za Mavimare asortiman i propelere kao i njihova isključenja.

Hidraulično upravljanje i dodaci: 2 godine jamstva za asortiman Mavimare.
Razlozi za otkazivanje jamstva (neiscrpan popis - kontaktirajte nas za detalje):
Nepoštivanje uputa proizvođača za montažu i ugradnju kompletnih kompleta i rezervnih dijelova za hidraulično upravljanje.
Greška u montaži (na primjer, montaža na motoru koji premašuje maksimalnu preporučenu snagu ili priklještenje hidrauličnih crijeva)
Nedostatak održavanja (odzračivanje, zamjena hidrauličke tekućine, ispiranje i podmazivanje na primjer)
Prisutnost nečistoća u cijelom hidrauličkom krugu
Pretjerano ili nedovoljno zatezanje fiksnih i pokretnih sklopova
Pranje pod visokim pritiskom

Propeleri: 3 godine jamstva na sve propelere na glavčini i leguri.
Razlozi za otkazivanje jamstva (neiscrpan popis):
Pogreška pri montaži (montaža na motor koji prelazi maksimalnu preporučenu snagu)
Nepravilno podmazivanje osovine propelera (pogonske osovine)
Udar na glavčinu i lopatice tijekom plovidbe ili mirovanja, suhog ili mokrog.
Lakiranje propelera nije prilagođeno preporukama proizvođača

Viša sila

Accasteo.hr ne može se smatrati odgovornim ako je neizvršenje ili kašnjenje u izvršenju jedne od njegovih obveza opisanih u ovim općim uvjetima prodaje i korištenja rezultat više sile ili slučajnog događaja. Kao takva, viša sila znači svaki vanjski, nepredvidiv i neodoljiv događaj u smislu članka 1148. Građanskog zakonika.

Osobni podaci i privatnost

Informacije i podaci koji se tiču ​​vas potrebni su za upravljanje vašom narudžbom i za naše poslovne odnose. Možemo vas obavijestiti e-poštom o dostupnosti ažuriranja novih usluga i proizvoda. Sukladno članku 34. Zakona o zaštiti podataka od 6. siječnja 1978., zatim Europskoj uredbi br. 2016/679 i njezinoj Direktivi br. 2016/680 od 27. travnja 2016., koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018., imate pravo na pristup, ispravak, izmjenu i brisanje podataka koji se tiču ​​vas. Ovo pravo možete ostvariti tako da nas kontaktirate poštom. Ne priopćavamo nikakve osobne podatke trećim stranama. Podaci koje nam pošaljete čuvaju se isključivo u svrhu ispunjavanja Vaših potreba i očekivanja. Ni u jednom trenutku nemamo pristup podacima koji se odnose na vašu kreditnu karticu prilikom online kupnje: broj svoje kartice unosite izravno na PayPlug-ov sigurni poslužitelj, koji osigurava njegovu povjerljivost i jednostavno nas obavještava o prihvaćanju ili odbijanju plaćanja. Pregledavanjem naše stranice slažete se da koristimo i pohranjujemo kolačiće na vaše računalo kako bismo vam olakšali korištenje naših usluga.

Sigurnost

Accasteo posebno vodi računa o tome da njegove usluge predstavljaju siguran prostor na web stranici za sve korisnike. Međutim, Accasteo to ne može jamčiti, budući da korištenjem Accasteo usluga Korisnik prihvaća (neiscrpan popis):

- ne koristiti usluge u svrhe koje su nezakonite ili protivne ovim Općim uvjetima prodaje i korištenja,
- ne koristiti zlonamjerna računalna sredstva i sučelja za pristup Uslugama i izvlačenje podataka drugih Korisnika,
- neće koristiti ili razvijati aplikacije trećih strana koje stupaju u interakciju s Uslugama ili sadržajem ili podacima drugih Korisnika, bez pismenog odobrenja Accastea,
- neće koristiti Usluge na način koji bi mogao smetati, ometati, negativno utjecati na druge Korisnike ili ih spriječiti da u potpunosti iskoriste Usluge ili koji bi mogao oštetiti, onemogućiti, preopteretiti Usluge ili narušiti njihov rad,
- ne koristiti niti pokušavati koristiti račun, Korisničko ime ili lozinku drugog Korisnika bez njegovog ovlaštenja,
- ne tražiti vjerodajnice za prijavu drugog Korisnika,
– ne objavljivati ​​sadržaj protivan javnom poretku,
- ne poticati niti promovirati bilo kakvu aktivnost koja bi bila u suprotnosti s odredbama ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja.

Sadržaj stranice

Accasteo.hr je vezan obvezom sredstava u vezi s informacijama koje su dostupne korisnicima.
Accasteo.hr poduzima sve potrebne korake kako bi osigurao pouzdanost informacija na svojim stranicama. Unatoč svakodnevnom praćenju i ažuriranju, Accasteo.hr se ne može smatrati odgovornim za tehničke netočnosti, tiskarske pogreške ili propuste koje sadržaj stranice može sadržavati, niti za rezultate koji se mogu dobiti korištenjem ovih informacija.

Kupac potvrđuje da fotografije, informacije i vizualni prikazi proizvoda predstavljenih na stranici nemaju ugovornu prirodu. Accasteo.hr se ni pod kojim okolnostima neće smatrati odgovornim za bilo kakav događaj vezan uz sliku dotičnog proizvoda.

Ako Kupac primijeti anomalije na stranici, može ih prijaviti Accasteo.hr izravno na stranici putem obrasca za kontakt.

Recenzije kupaca

Nakon kupnje proizvoda ili korištenja usluge na stranici, Accasteo ima mogućnost kontaktirati Korisnika putem e-pošte kako bi ga pozvao da, bez naknade, podnese online mišljenje o izvješću/kvaliteti proizvoda kupljenog na stranici. ili podijele svoje iskustvo korisnika Accastea.

Podnošenje recenzije rezervirano je isključivo za kupce Accastea, što se nužno mora odnositi na iskustvo konzumacije doživljeno osobno i individualno.

Ocjena od strane Korisnika ubraja se u broj dodijeljenih zvjezdica (maksimalno 5). Korisnik dodjeljuje ocjenu koja mora odražavati pozitivne bodove i bodove za poboljšanje koje je primijetio tijekom svog iskustva konzumacije na Stranici i koja je namijenjena savjetovanju kupaca ili budućih kupaca Accastea pri njihovoj odluci o kupnji na Stranici.

Accasteo poziva Korisnika da čuva svoj privatni život i da ne otkriva informacije o svojim osobnim podacima (ime, telefon, e-mail, poštanska adresa, itd.) u obavijestima objavljenim na Stranici.

Accasteo može prikazati sljedeće informacije u obavijestima:
– datum i vrijeme dostave mišljenja,
– datum iskustva konzumacije,
- ime i prezime autora recenzije.

Korisnik prihvaća da Accasteo koristi njegovu e-mail adresu za: pozivanje na objavu recenzije, kontaktiranje radi obavijesti o objavi ili odbijanju objave recenzije, davanje odgovora na recenziju itd.
Sve obavijesti koje postavi Korisnik Accasteo čuva onoliko koliko je potrebno za njegovo funkcioniranje.
Korisnik potvrđuje i prihvaća da mišljenja objavljena na stranici podliježu moderaciji od strane Accastea. Recenzije koje su u skladu s Općim uvjetima prodaje i korištenja objavljuju se izravno na stranici, a one koje nisu u skladu s njima Accasteo automatski briše.

Accasteo zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, izmijeniti ili izbrisati bilo koju obavijest koju Korisnik objavi na Stranici od trenutka kada Accasteo smatra da njihov sadržaj odstupa od ovih Općih uvjeta prodaje i korištenja.

Korisnik prihvaća da Accasteo ima pravo koristiti, reproducirati, prilagođavati, pohranjivati, objavljivati, prevoditi, iskorištavati, distribuirati i prikazivati ​​sadržaj, u cijelosti ili djelomično, mišljenja za potrebe statističkih studija, marketinga ili komercijalnog traženja i ovo, u skladu s pravima intelektualnog vlasništva koje Korisnik može zahtijevati.

Veze na stranice trećih strana

Stranice povezane izravno ili neizravno s Accasteo.hr stranicom nisu pod našom kontrolom. Shodno tome, Accasteo.hr ne preuzima odgovornost za informacije objavljene na ovim stranicama. Veze na stranice trećih strana daju se samo radi praktičnosti i ne podrazumijevaju nikakvu odgovornost za njihov sadržaj.

Vaše obveze

Pristajete na:
- dati iskrene i istinite podatke o vama
- poštivati ​​sadašnje Opće uvjete prodaje i korištenja te ih se u potpunosti pridržavati.

Vaša je odgovornost da pažljivo provjerite detalje svoje narudžbe prije nego što nastavite s plaćanjem. Prelaskom na plaćanje pristajete na plaćanje cijene artikla navedene na stranici u trenutku vaše kupnje. Nepoštivanje ovih obveza ili neplaćanje narudžbe (odbijanje čeka za unovčavanje ili odbijanje plaćanja kreditnom karticom) rezultirat će otkazivanjem vaše narudžbe bez prethodne obavijesti.
Korisnik je odgovoran za rizike povezane s korištenjem njegovog ID-a za prijavu i lozinke povezane s Accasteo računom. Lozinka korisnika mora ostati tajna. Korisnik se obvezuje štititi i jamčiti održavanje povjerljivosti svojih autentifikacijskih elemenata, pri čemu je navedeno da ostaje u potpunosti odgovoran za sve aktivnosti koje se u njegovo ime odvijaju na stranici i na njegovom Accasteo računu, bez obzira zna li za to ili ne .

Korisnik je isključivo odgovoran za svoju navigaciju Stranicom.

Dodjela odgovornosti

Kupac nije ovlašten ustupiti ili prenijeti prava i obveze koje proizlaze iz ovog ugovora.

Intelektualno vlasništvo

Korisnik potvrđuje da sav sadržaj koji se pojavljuje na Stranici, uključujući posebno: naziv domene, zaštitne znakove, tekstove, grafike, fotografije, crteže, zvukove, podatke, slike, audio i video zapise, ali i strukturu stabla Accasteo, njegove navigacijski plan, njegovi logotipi, dizajn i organizacija njegovih odjeljaka, njihovi naslovi, baze podataka, njihove strukture i njihov sadržaj, postojeći ili budući, zaštićeni su i isključivo su vlasništvo Seamana.

Slijedom toga, osim uz izričito i prethodno odobrenje tvrtke Seaman, zabranjene su sve reprodukcije, predstavljanja i uporabe od strane Korisnika.

Svako kršenje ovih obveza od strane Korisnika predstavljalo bi kršenje.

Sklapanje i izvršenje ugovora

Izjavljujete da ste prije predaje narudžbe pročitali i prihvatili uvjete narudžbe, a posebno informacije o karakteristikama naručenih proizvoda ili usluga, cijeni, načinu isporuke, uvjetima korištenja kao i ovim Općim uvjetima. Izjavljujete da imate punu pravnu sposobnost za naručivanje i prihvaćanje ovih općih uvjeta. Ugovor se sklapa čim kupac ispuni i potvrdi obrazac za registraciju na stranici i kada tvrtka Seaman obradi narudžbu.
Korisnik potvrđuje da se računalni registri privola koji se vode unutar Accasteo poslužitelja za obradu elektroničkih datoteka, elektroničkih komunikacija i elektroničkih dokumenata smatraju dokazom razmjene između Korisnika i Accastea. Korisnik potvrđuje da ove elektroničke razmjene imaju istu dokaznu vrijednost kao i pismeni i papirnati dokumenti.

Korisnik potvrđuje i prihvaća da, nakon provjere autentičnosti na Stranici, svako očitovanje volje korištenjem Usluga koje nudi Accasteo, bilo plaćenih ili besplatnih, predstavlja elektronički potpis i karakterizira dokaz privole. u smislu odredbi građanski zakonik.

Posredovanje

Svaki potrošač ima pravo besplatno se obratiti posredniku za potrošače radi mirnog rješavanja spora između njega i stručne osobe. U tu svrhu stručnjak jamči potrošaču učinkovitu upotrebu sustava za posredovanje potrošača.
Potrošački posrednik ne može rješavati spor kada:
1° Potrošač ne opravdava to što je prije toga pokušao riješiti svoj spor izravno sa stručnjakom pismenim prigovorom prema metodama predviđenim, gdje je primjenjivo, u ugovoru;
2° Zahtjev je očito neutemeljen ili uvredljiv;
3° Spor je prethodno ispitan ili ga ispituje drugi posrednik ili sud;
4° Potrošač je podnio svoj zahtjev posredniku u razdoblju dužem od godinu dana od njegovog pismenog prigovora stručnjaku;
5° Spor ne spada u njegovu nadležnost.
Posrednik obavještava potrošača u roku od tri tjedna od primitka njegovog spisa o odbijanju njegovog zahtjeva za posredovanjem.

Potrošač može kontaktirati uslugu posredovanja Vivons Mieux Ensemble na https://www.mediation-vivons-mieux-ensemble.fr/

Primjenjivo pravo

Ovaj ugovor podliježe francuskom zakonu. Jezik ovog ugovora je francuski. Potrošač može podnijeti zahtjev, bilo za jednu od mjesno nadležnih jurisdikcija na temelju zakona o parničnom postupku, bilo za jurisdikciju mjesta gdje je živio u vrijeme sklapanja ugovora ili nastanka štetnog događaja.

U slučaju spora, naša služba za korisnike dostupna vam je isključivo na francuskom i engleskom jeziku, kako biste potražili sporazumno rješenje. Zahtjeve treba slati e-poštom putem obrasca za kontakt na našoj web stranici Accasteo.hr na stranici "Kontaktirajte nas". Ili poštom na dolje navedenu adresu:

Accasteo
6 rue des écoliers
56140 Caro (Francuska)

Pravna obavijest

Accasteo.hr izdaje Seaman SAS, čije se sjedište nalazi na adresi 6 rue Saint Nicolas, 56140 Caro - Francuska Sirena: 834946931 - RCS Vannes - APE: 7010Z. Domaćin web stranice Accasteo.hr je: Enter Solutions
1 avenija Aristide Briand
F-21000 Dijon
S.A.R.L s kapitalom od 1000 €
Sirena: 504 097 734 RCS Dijon

Accasteo je registrirani zaštitni znak, vlasništvo tvrtke Seaman pod nacionalnim brojem 18 4 448 822.

Zadnje ažuriranje: 7. studenog 2022

Proizvod je uspješno dodan u košaricu

Količina :

U vašoj košarici nalazi se 0 artikal.

Ukupni proizvodi :
Dostava  : Definirati
Ukupno :